Velkommen

Velkommen til Moketjov bloggen. Moketjov er bl.a. et skateboard crew med rødder i BSK. På denne blog finder du mange underlige, men også informative posts om alt mellem himmel og jord, dog mest imellem Moketjov og drengene!

mandag den 23. juli 2007

For søren - vild weekEND

Simon har brækket armen! Der var en bytur! Og vi har været til fest hos Pall... Først lige et nice billede af Simon og en burgers!
Det gik sådan til, at vi var ude og skate den anden dag i torsdags. Både Mathias og Simon landede to legendariske stunts på pullerterne ved KT (se billede herunder). Derefter tog vi ud til et rail i nærheden af Rosengårdscenteret. Det skulle simon da fs noseslide! Men ak og ve - han brækkede noget håndleds-arm-ting og skal være i gips i 3 uger. Han var dog først på skadestuen dagen efter, så det forhindrede ikke en bytur med forfest hos ham om aftenen...
I lørdags tog vi så turen til Glamsbjerg og til fest hos Pall Axel! Det var noget med grill og så rigtig rigtig mange øl. Som aftenen skred frem blev Jesper mere og mere rockstar og lur mig om Mathias ikke stemplede tailwip på såen et løbehjul der... Billederne siger vidst resten!

PS. Undskyld de alt for mange billeder - men de var sku alle sammen nice!

PPS. Vi holder fest i BSK i slutningen af august - hold jer klar!